Entradas

Mostrando entradas de noviembre, 2019

Excursió a la Biblioteca amb el club de lectura

Imagen
      El passat dimarts dia 19 de Novembre els alumnes de 5è i 6è de primària van anar a la Biblioteca Central de Terrassa acompanyats de la  Raimunda   Zaguirre  i el Carles  Melero . El dia 19 de Novembre van anar a la biblioteca Central perquè els nens puguin compartir amb els seus companys del club els llibres que els hi havia agradat més, seguidament, la bibliotecària, amb les critíques dels llibre que havien escollit els alumnes, va recomanar diferents llibres molt interessants i va deixar que els nens se'ls poguessin emportar durant un mes. A més a més ens han explicat el que feien al club de lectura.  Ells, almenys una vegada al mes els nens es troben a la biblioteca central, concretament a la setmana del, (ja que pels nens és menys complicat que se n'oblidin), Llavors una vegada a la bibloteca, els nens recomanen llibres, els llegeixen i els recomanen . Una altre activitat, és que quan s'acosta sant Jordi,  van a la biblioteca central per llegir, tot s

Excursió a "Catalunya en miniatura"

Imagen
El passat dimecres 13 de novembre, els alumnes de 4rt de primària van anar a Torrelles del Llobregat a visitar Catalunya en Miniatura . En arribar,  el primer que van fer va ser visitar els Edificis més importants de Barcelona,  com per exemple: La Sagrada família , alguns edificis modernistes importants, el C amp Nou , l'estàtua de Colom, etc. Com el parc era molt gran es van haver de partir en dos grups. Després van fer un petit recorregut amb un trenet per veure tot el local en general. Al finalitzar tota la visita al parc els nens van poder gaudir del seu dinar al costat del recinte i van jugar fins que arribes l'hora de marxar cap a Terrassa. En conclusió, va ser una excursió molt divertida on van poder enriquir-se de cultura catalana mentre gaudien d'un meravellós dia amb els amics.  Agraïm a la Marta Planes,  tutora de 4rt perquè ens va ajudar a l'hora d'omplir informació.

Espais d'aprenetatge

Imagen
Espais d’aprenentatge Cada dilluns, els alumnes de 6è de primària del Vedruna Vall de Terrassa, treballen els "Espais d'aprenentatge" de 15.00 a 17.00 hs. En total hi ha set espais i són l' anglès, cuina, experiments, espavila't, català, mates i mindfulness. A cadascun d'ells hi ha deu nens aproximadament. Aquestes activitats es fan cada quatre sessions, és a dir, quan passen quatre setmanes canvien de taller, això vol dir que al final tots acabaran fent els mateixos tallers. Quines són les activitats que realitzen? Anglès : El que treballen és la parla i la pronunciació de l'idioma mitjançant jocs com el bingo, el joc dels vaixells, el memory, etc. També, a vegades el professor fa unes fitxes de comprensió lectora perquè els alumnes millorin la gramàtica. Català : Bàsicament fan el mateix que anglès, milloren la part de parla de la llengua mitjançant algun joc i la part de gramàtica amb diferent fitxes de comprensió lectora.