Excursió a la Biblioteca amb el club de lectura

     

El passat dimarts dia 19 de Novembre els alumnes de 5è i 6è de primària van anar a la Biblioteca Central de Terrassa acompanyats de la Raimunda Zaguirre i el Carles Melero.


El dia 19 de Novembre van anar a la biblioteca Central perquè els nens puguin compartir amb els seus companys del club els llibres que els hi havia agradat més, seguidament, la bibliotecària, amb les critíques dels llibre que havien escollit els alumnes, va recomanar diferents llibres molt interessants i va deixar que els nens se'ls poguessin emportar durant un mes.

A més a més ens han explicat el que feien al club de lectura. 
Ells, almenys una vegada al mes els nens es troben a la biblioteca central, concretament a la setmana del, (ja que pels nens és menys complicat que se n'oblidin), Llavors una vegada a la bibloteca, els nens recomanen llibres, els llegeixen i els recomanen. Una altre activitat, és que quan s'acosta sant Jordi, van a la biblioteca central per llegir, tot seguit, van a l'Abacus a comprar els llibres que més els hi agraden. Aquests llibres són els que després es quedaràn a la biblioteca de l'escola per a que tots els poguem llegir.

En conclusió anar al club de lectura és una activitat en la qual els nens aprenen a divertir-se fent una activitat que normalment no agrada i gaudeixen molt de la literatura infantil.

Agraïm a la bibliotecària de la nostra escolaRaimunda Zaguirre per donar-nos tota aquesta informació.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Els perills de les xarxes socials

Els estats de l'aigua