La maleta


Els alumnes milloren la cohesió de grup


El dia 16 d'octubre, tots els alumnes de 4rt de primària, és a dir, 4rt A i 4rt B a l'hora de tutoria, van fer una activitat anomenada la maleta.

Aquesta activitat consisteix en que els alumnes porten algun objecte important per a ells i el que fan, es mostrar-lo a tota la classe, és una activitat molt emocionant ja que veure la tendresa dels nens a l'hora d'explicar el perquè d'aquest objecte és una experiència molt bonica.

Els nens van portar de tot, desde d'un conte que li explicaven de petits fins a unes sabates que li va regalar la seva àvia quan va néixer. Es bastant curiós perquè el que els van demanar els tutors va ser una cosa important i ells es pensaven que portarien un joc, una pilota, una nina etc, però no, els nens van portar coses més aviat sentimentals i els professors els hi va agradar molt ja que els seus alumnes mai s'els habien obert tant.

En definitiva, tots els alumnes van gaudir d'una tutoria inolvlidable i els tutors van aconseguir una cosa, tenir una relació encara més forta d'alumne a tutor.

Agraïm a la tutora de 4rt B que ens ha ajudat a completar certa part de l'informació.







Comentarios

Entradas populares de este blog

Els perills de les xarxes socials

Els estats de l'aigua