Així van celebrar el Nadal!




El dia 21 de desembre els alumnes de 5é de primària del Vedruna Vall, van fer una petita sortida pel centre de Terrassa.
La visita pel centre consistia en gaudir del Nadal mitjançant petites activitats i visites per la nostra ciutat.
Les activitats que van fer eren, visitar la fira de Santa Llúcia, visitar el pessebre de l'Ajuntament, donar una volta amb el trenet i per últim fer una petita pregària a l'església de Sant Esperit.

La fira de Santa Llúcia, aquí Terrassa, és un petit mercat on venen coses sobre el Nadal, tot allà té un ambient de festa i d'harmonia. Els nens, a part van fer unes preguntes als venedors de les paradetes com: Totes aquestes figures són fetes a mà? D'on ve tot aquest material? Les joguines que no es venen on van a parar?, etc. En altres paraules es pot dir que els va interessar bastant aquesta activitat.

Seguidament van anar a l'Ajuntament on van poder visitar el pessebre. El pessebre està a l'aire lliure i el pot veure tothom. Allà, es pot observar lo típic en un pessebre com la verge Maria, Josep i el seu nadó (Jesús).

La part més divertida segons declaracions d'alumnes va ser el trenet que és un tren blau que bàsicament et porta pels carrers del centre.

Després van fer una petita pregària a la catedral del Sant Esperit, ja que la nostra escola és religiosa i que per molt que pensem que el Nadal és consumir, consumir i consumir, no és així, el Nadal és un fet religiós.

En conclusió, creiem que és una bona forma de celebrar el Nadal a Terrassa, ja que és una manera de recordar velles tradicions de la nostre ciutat.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Els perills de les xarxes socials

Els estats de l'aigua